Poceni Moški Nogometni dresi diskont Manchester United Domači 2024-25 Bruno Fernandes 8

37.00

Size Chart

Imei / Številka

Druge možnosti

Dobite 10% popust nad 70€,Koda kupona:otroskinogometnidres6

Product price: 37.00
Total options:
Order total:

Opis

Domači dres Manchester Uniteda za sezono 2024-25 uporablja različne rdeče tone, ki tvorijo učinek rdečega preliva od svetle do temne. Dizajn so navdihnili klasični dresi, ki so jih nosili Busby Babes, zlasti tisti, ki so bili zasnovani za reflektorje, ki so bili takrat prvič predstavljeni na stadionih. Pod sojem stadionskih reflektorjev bo dres v različnih odtenkih rdeče barve pritegnil pozornost navijačev. Stranske plošče dresa predstavljajo edinstveno svetlo rdečo barvo, sijočo kot plameni, ki si prizadeva postati čudovita kulisa na stadionu, ko igralci tečejo. Dres ima tudi obliko okroglega ovratnika sezone, logotipi in sponzorski oglasi so beli, kar je v ostrem kontrastu z rdečim dresom. Poleg tega so črne nogavice na sprednji strani izvezene z logotipom Rdečih hudičev, ki so poklon bogati zgodovini kluba. To ni prvič, da dres Manchester Uniteda združuje dve rdeči. Nazadnje v sezoni 2016/17 je bila najbolj opazna značilnost domačega dresa Manchester United 24-25 izjemen preliv rdeče-na-rdeče.

Nasveti za nogavice: Majica ne vsebuje nogavic privzeto. Če želite nogavice, izberite možnosti nogavic, da jih plačate.

Nasveti za tiskom: Če sta ime in številka na sliki natanko to, kar želite, vam tega ni treba več vnašati. Če ni, potem vnesite želeno ime in številko.

Nasveti za pranje: Priporočljivo je, da nogometni dresi operete ročno. Če želite uporabiti pralni stroj, ne pozabite obrniti majice in jo nato oprati. In napolnite stroj s hladno vodo in uporabite nežen cikel pranja, da boste bolj zaščitili barve.

Dodatne informacije

Velikosti za Moški

S, M, L, XL, XXL

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poceni Moški Nogometni dresi diskont Manchester United Domači 2024-25 Bruno Fernandes 8”